top of page

Soorten massages

Zweedse ontspanningsmassage * : 60 min -  € 70 / 90 min - € 95

Deze massage is gebaseerd op de technieken : strijkingen, knedingen en drukkingen. Deze geven een weldadig ontspannend effect. 

Dieptemassage : 60 min - € 70 / 90 min - € 95

 

Deze massage is diepgaander voor spieren en gewrichten. Ook wordt er meer aandacht geschonken aan de rug, hoofd en de voeten.

Schouder- nek- en rugmassage : 60 min - € 70

De schouder- en nekmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepere gezichtshuid, gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt. Ze brengt de Qi-energie (levenskracht-energie) van lichaam en geest in balans. Tevens wordt er extra tijd voorzien voor diepgaander te werken op de schouders, nek en rug.

hqdefault.jpg

Voetreflex en beenmassage : 60 min - € 70

Goed voor zware en vermoeide benen en voeten. Het stimmuleert de doorbloeding ​en geeft verlichting aan de vermoeide spieren. Je voeten geven ook enige informatie over de conditie van je lichaam.

Triggerpoint.jpg

Triggerpointmassage : 60 min - € 70 /  90 min - € 95

 Is een  stevige diepgaande massage gericht op pijn- en knelpunten in het lichaam. 

Zwanger.jpg

Zwangerschapsmassage : 60 min - € 70

Zachte en stevige strijkingen beroeren het lichaam. Van de meest pijnlijke plaatsen tot puur genieten. Het is een ontlasting van de pijnlijke spieren voor de zwangere vrouw.

sport.jpg

Sportmassage : 60 min - € 70

Sportmassage is een stevige massage gericht op de spieren van de sporter. Naargelang de klacht wordt er diep gewerkt op het lichaam.

Hawaii.jpg

Lomi lomi : 60 min - € 80

Lomi lomi is een massage uit Hawaii. Het kenmerkt zich met lange strijkingen over het ganse lichaam van voeten tot schouder. Het is vooral een zachte massage.

handen.jpg

Gezicht-arm-handmassage : 60 min - € 70

Een massage puur gericht op ontspannen en genieten. Meridiaan - en accupunctuurpunten worden hierbij ook aangeraakt. 

Alle massages zijn te verkrijgen voor 60 min, 90 min of 120 min indien gewenst (behalve lomi lomi):

60 min:    €  70

90 min:    €  95

120 min: € 135

* Wat is Zweedse massage?

 

Zweedse massage is een massage die als doel heeft het zelfregenererend vermogen van het lichaam aan te spreken door middel van verschillende soorten knedingen, drukkingen en strijkingen. Het rustgevende tempo zorgt ervoor dat de hersenactiviteit vertraagt. Dankzij deze rust kan het lichaam zich herstellen en kan de energie terug stromen. Door stimulering van de bloedvaten kan de bloeddoorstroming met 10 tot 15 % toenemen. Op deze manier worden afvalstoffen verwijderd. Door het gebruik van aangepaste olie wordt ook de huid gevoed en kan ze haar elasticiteit verhogen.  Ook wordt er door aanraking het welzijnshormoon Oxytocine aangemaakt in de hersenen, waardoor het stressniveau daalt.

bottom of page